Floating Vertical Bar With Share Buttons widget

Ubah Rocket Style Part2 (Parody)

[postlink]http://videodinamika.blogspot.com/2012/12/ubah-rocket-style-part2-parody.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=LjsNMo3tk40endofvid [starttext] Ubah Rocket Style Part2 (Parody) Video ni adalah untuk lawan video DAP yg di keluarkan minggu lepas... [endtext]
Pin It

7 comments:

nuardeen said...

wakakaka...lawak sampai guling2
lirik btol2 wat hati bebuku jer
mesti DAP bebulu nie...

Anonymous said...

Blog org kurang suiman...

anakrimau said...

anom kt atas jeles le tuuu
ni Blog #1 video lawak
Pencacai pakatan mama bleh wat camni???

Anonymous said...

DAP MMNG SIAL!!

Anonymous said...

PR melaung2kan bahawa jika jadi kerajaan, rasuah turun, kronisme turun, kos sara hidup turun dan bermacam2 lagi kos turun. Tapi tidak pernah jelaskan secara detail mengenai kaedah & cara. Mungkin takut kerajaan BN, negara2 Barat dan Timur tiru, It's too good to be true. Sama macam kes Pelaburan Emas Genneva.

AMC

mang said...

Berjanji senang, mudah dan takyah kluar sesen duit pon...
Pastu x tunai
Ingat, janji tu satu hutang
hutang kena bayar, klau x,
xmasuk suluga lah...

SHITSUKE said...

memaki je diorang neh.

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

Anda Mungkin Meminati:

Free Games for your Smart Phone!!


Scan & Play (iPhone, iPad, Android, BlackBerry, Windows Phone)


Click images to Play on-line.

spaceblaster ghostshootersonglap